261
Christina Aguilera savetuje Justina Biebera: “Odstupi od kamera”

Christina Aguilera savetuje Justina Biebera: “Odstupi od kamera”

261
SHARE

null

Brojne zvezde zabrinute su za Justina Biebera jer se njegovo ime jako često provlači u negativnom kontekstu u medijima, a sad mu je i Xtina dala jedan savet.

Christina kaže da tačno zna kroz šta Biebs prolazi: “Živite svoj život gde je odrastanje pred kamerama jako teško. Kako postajete stariji, tako učite da uzmete slobodne trenutke za sebe, odstupite od kamera, pronađete novu inspiraciju i vratite se sveži.” Christina smatra i da Justin ima pravo da brani sebe, pa dodaje: “Rekla bih Bieberu da ne dozvoli da ga bilo ko gura ili tera da bude ono što nije. Uvek sam bila jako iskrena i verna svojim korenima, nisam dozvoljavala sebi da puno zastranim.”

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

 1. Pa dobro,Christina je iskusna zena. Dosta je na sceni ai ima iskustva sa ovakvim problemima. Dobro je da ga ne vredja,proziva na grozne nacine ili slicno. Dala mu je dobar savet. Justin je pametan decko i ne sumnjam da ce naci nacin da sredi one proklete novinare ;)
  JB 4ever NO MATTER WHAT ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 2. Sporo saznajete vesti Bravo,ja sam to saznala pre 4 dana! :P
  Ali,sa savetom se slazem i ipak Jus noje supermen pa da mu sve ide od ruke svako od nas ima takve “lose” dane. :D

 3. pa možda bi stvarno se trebao odmoriti od svega i onda se vrati još jači mislim da me ne shvate pogrešno možda mu je samo potreban odmor… kontate?

 4. Ona je skroz u pravu… Ali ako bi Jus otisao sa scene bilo bi dosadno… Ja njegovu muziku obozavam pa iz tog razloga ne bi volela da on ode… Mislim da bi trebalo da zaboravi Selenu i sve ce se vratiti na svoje mesto… JB 4ever

 5. nije nista ruzno za njega rekla, ne znam zasto je svi napadaju..
  u pravu je..mislim da mu treba odmor od svega!
  my babyyyyy ♥

 6. Savršena jeeee… *O* hvala Bogu da je neko stao u njegovu odbranu! ;-) I love you.. <333333333333333333333333333!

 7. jadan Justin,sve bih dala da mu pridjem,zagrlim ga i kazem mu sve kako bi bio jaci,i vratio se kao 2011 godine,sto je bio ♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.