499
Christina Aguilera poručuje momcima: Ukoliko počnete da mi pevate, pobeći ću!

Christina Aguilera poručuje momcima: Ukoliko počnete da mi pevate, pobeći ću!

499
SHARE

Christina_Aguilera_-_Maxim_October_Cover_Girl_2013_002

Christina Aguilera otkrila je u novom intervjuu da od muškarca ne traži da bude muzički talentovan – štaviše, idealno je ukoliko ni ne pokušava da zapeva!

Christina_Aguilera_-_Maxim_October_Cover_Girl_2013_003

“Najbolji način kako da učinite da se osećam čudno i pobegnem glavom bez obzira jeste da sednete pored mene i počnete da mi pevate uz gitaru. To stvarno nije za mene”, otkriva ona za časopis “Maxim.”
Xtina kaže i kako je na početku svoje karijere radila sa Ryanom Goslingom i Justinom Timberlakeom u “The Mickey Mouse Club”, ali i ističe da ne može da odluči ko joj je od ova dva slavna momka draži.
“Obojica su vrlo harizmatični, ali mislim da moram da izbegnem odgovor na ovo pitanje. Oni su stvarno bili bliski, znate. Svuda su išli zajedno, kao što smo činile Britney Spears i ja. Pogledajte nas sad – smešno je kako je sve ispalo na kraju”, ispričala je ona.

Christina_Aguilera_-_Maxim_October_Cover_Girl_2013_004

Christina_Aguilera_-_Maxim_October_Cover_Girl_2013_005

Autor: Life Content
FOTO: Maxim

6 KOMENTARA

  1. Znaci prezgodna je.Ne mogu da verujem da Maxim pored Xtine i mnogih drugih zgodnih zena izabere Miley za najzgodniju zenu godine.Xtina ima i lepse obline posebno sada kada je smrsala.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.