134
Christina Aguilera ostaje u svojoj izdavačkoj kući uprkos lošoj prodaji albuma

Christina Aguilera ostaje u svojoj izdavačkoj kući uprkos lošoj prodaji albuma

134
SHARE

Nakon što su se pojavila glasine kako je izdavačka kuća Christine Aguilere pevačici otkazala saradnju zbog loše prodaje albuma Bionic, njihov predstavnik je to demantovao. Pevačica je album izdala pre pet nedelja, a to joj je prvi nakon četiri godine. Ipak, nije uspela prodati više od dvesta hiljada kopija u SAD-u.

U Velikoj Britaniji dogodila se još veća blamaža kada je njen album dospeo na listu te postao najlošije prodavan album u poslednjih osam godina. Mnogi za to krive njenu neposlušnost, naime, kada su joj šefovi govorili da mora modernizovati svoj pop zvuk i prilagoditi ga modernom tržištu, ona je odbila.

13 KOMENTARA

  1. Slazem se sa mallom..Mada meni su se vise dopadale njene stare pesme,odn. stari zvuk…Ovaj elektro-pop-dance me vec uzasno nervira….Mnogi izvodjaci sad furaju taj zvuk,svaka druga pesma koju cujem je u elektro fazonu…bzvz.. -.- ..

  2. Skinula sam album i razočarala se!!! Beautiful je 10000 puta bolja pesma od Bonic i onih ostalih sranja…Stvarno je prsla, a ima tako dobar glas…. :( Ja lepo kažem da ima je Gaga postala prevelika konkurencija, sad peva neka sranja da bi se opet vratila na scenu. Pa zar je toliko glupa da ne vidi da je ljudi vole onakvu kakva je pre bila???
    Strašno….

  3. jaooo,,,,,,,jao…jao….shta je se desilo sa neponovljivom xtinom?!jao….ma pjesma not myself tonight nije losha,ali sa beautiful se def ne mozhe mjeriti,,,,,ali ja sam njen huge fan ;)

  4. Meni je album super, što ga više slušam sve mi je bolji…balade su zakon, niko nema balade tako dobre kao Christina, brze pesme su mi odlične, jedino mi se ne sviđaju pesme Sex For Breakfast i Morning Dessert (Intro), ostale su zakon….<3

  5. Meni je owaj album extra … jako mi se dopada pogotovo pesme Bionic,you lost me,elastic love… a i ostale su isto lepe!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.