349
Christina Aguilera opet mrtva pijana

Christina Aguilera opet mrtva pijana

349
SHARE

Christina Aguilera tone sve dublje i sve se više uništava alkoholom, javljaju američki mediji.

Nakon što se razvela od supruga, pevačica se ne razdvaja od boce, a samo tri noći nakon što je uhvaćena zbog alkoholisanog stanja u javnosti, Christina se ponovo “ubila” alkoholom.

“Hapšenje joj je trebalo biti dobra lekcija, ali se ona uopšte ne obazire. Tone sve dublje i zaista ima problem s alkoholom. Gotovo svake večeri se opija toliko da ne zna za sebe”, otkrio je jedan izvor navodno blizak pevačici.

Otac njenog dečka Matta Rutlera, koji je uhapšen kada i Christina zbog vožnje pod uticajem alkohola, kaže kako je zabrinut za par. “Ali Matt je dobar dečko, kada su ga uhvatili, imao je tek nešto malo više od dopuštene količine alkohola u krvi. Do sada mu je dosije bio apsolutno besprekoran. Zabrinut sam za njih, ali on je dobra osoba, nije želeo da ostavi Christinu u takvom stanju te večeri”, rekao je Mattov otac David.

3 KOMENTARA

  1. Meni je jako zaooo sto se to njoj desava. Njoj nema povratka sve vise i vise tone. “Bionic” nije dozive nikakav uspeh ”Burlesque” veoma mali uspeh i jos razvod sve je to prourzokovalo da se ona propije i pocne da se drogira. Pokusavace ona kao Britney da se vrati na scenu al’ nikad joj nece uspeti.
    Steta je prevelika jer zena ima previse talenta i sve pesme stare su joj prelepe.

  2. Zao mi je ! Mozda su njeni albumi doziveli veliki neuspeh , ali nije smela reci ” bas me briga ne mogu vise , necu se trudeti ” morala je reci “idem dalje ” i nebi samu sebe ubijala alkoholom :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.