Start Stars Hot News! Christina Aguilera naprasno otkazala celu letnju turneju

Christina Aguilera naprasno otkazala celu letnju turneju

SHARE

Pevačica Christina Aguilera otkazala je letnju turneju zbog pretrpanog rasporeda, rada na novom filmu i novom albumu, izjavila je njena predstavnica za medije. Američka pevačica će se pojaviti u novom filmu “Burlesque” koji bi se trebao pojaviti u bioskopima za nekoliko meseci, a trenutno promoviše i svoj novi album “Bionic”, koji će izaći 8. juna.

Ova je odluka iznenadila javnost, jer se pevačica nedavno vratila karijeri, nakon poduže pauze i rođenja sina. Poslednji je album izdala 2006. godine te se silno trudila ponovo vratiti staru slavu promovišući svoj novi album na svakom koraku.

Otkazana letnja turneja imala je dvadesetak predviđenih datuma za koncerte, a trebala je početi u junu, nastupima u New Yorku. “Pevačica je osetila da joj je potrebno više vremena za probe i s manje od mesec dana razmaka između izlaska albuma i početka turneje, to nije bilo moguće”, piše u izjavi pevačice. Mnogi se pitaju nije li Christina preagresivno krenula na tržište koje se znatno promenilo od izlaska njenog poslednjeg albuma pre 4 godine. Drugi pak smatraju da je turneja zapravo otkazana zbog preslabog interesa pa se pevačica izvinjava obavezama kako ne bi doživela fijasko, jer je nemoguće da je tek sad shvatila kako joj je mesec dana vremena između izlaska albuma i početka turneje, premalo.

OSTAVI KOMENTAR