165
Christina Aguilera: Najbolje savete o seksu daju mi gay prijatelji!

Christina Aguilera: Najbolje savete o seksu daju mi gay prijatelji!

165
SHARE

Christina Aguilera otkrila je kako najviše voli prihvatiti savete o seksu od svojih gay prijatelja. Pevačica smatra da oni puno bolje razumeju probleme koji je muče pa joj i bolje mogu pomoći rešiti ih. “Volim kada mogu dati savet svojim muškim prijateljima, a najviše volim čuti mišljenje svojih gay prijatelja. Oni su uvek puni razumevanja i stvari sagledaju iz iste perspektive kao i ja”, rekla je pevačica poznata po seksi imidžu.

Christina dodaje kako voli deliti savete svojim prijateljima o tome kako da postupaju sa lepšim polom. “Uvek im govorim da ženama treba puno ugađati i paziti da kažu prave stvari. To mi je pravi užitak”, otkrila je Aguilera. Nedavno je otkrila kako svoj brak održava svežim maštovitim sitnicama kojima iznenađuje supruga Jordana Bratmana. “Ostavljam mu ljubavne poruke ispisane ružem na ogledalu u kupatilu i na papirićima razbacanima po kući. Tak toliko da odnos ostane zabavan i živ”, kaže pevačica.

14 KOMENTARA

 1. Ona kopira GaGu?? Pa duze je na sceni od nje…devojka lepse i peva i izgleda..mada je gaga poznatija a i ima vise fanova….

 2. Aj dete ne gubi se.

  Christina je na sceni puno duze nego GaGa, i mozda ova ima vise fanova, ali je Chris originalna i nikad ne bi kopirala pisljivu GaGu. Tako da, nemoj pricati gluposti.

  Xtina ima puno upecatljivije i 100 puta bolje pesme nego Lady Gaga, cije pesme sve podsecaju na prethodnu, i nema povezanosti u recima.

  Tako da..psst -.-

 3. Miley Cryus KUCKA!!! suti nemaš pojma xtina je prije bila dobra a sada kopira Gaga kupi si naočale ako si ćorava jer ništa izgleda nemožeš da vidiš!!!!

 4. Prelepa je,ima najmocniji glas koji sam ikada cula,super pesme i 10000000000000000 x je bolja od “Lady Garbage”…Ne poredite ih molim vas..!

 5. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1amy lee komentar dat September 13, 2010 u 8:25 pm

  Prelepa je,ima najmocniji glas koji sam ikada cula,super pesme i 10000000000000000 x je bolja od “Lady Garbage”…Ne poredite ih molim vas..!
  vidi se da si prulupala ima ružniji glas od Gage u početku je bila ok a sada kopira gagu u svakom pogledu

 6. izvini ali ti ne mozes reci nekome da je prolupao jer vise voli xtinu od gage -.- svako ima prava na misljenje -.-

 7. ma xtina je carica,samo to neće svi da priznaju…go xtina,carica si!!!njeni parfemi su def. najbolji i najprodavaniji,a gagu ne kopira uopće,to ste vi pročitali u bravu i odmah mislite da je istina…dajte djeco,spustite se na zemlju,seriously….

 8. Kopirala il ne kopirala Gagu potpuno je svejedno. Jer nikad Gagi, sto se tice pjesama, nece biti ni do koljena, a sto se tice izgleda Gaga njoj nece biti nikad do koljena.
  Poker face THE BEST SONG FOREVER.
  :-P

 9. Sta mi spominjete Gagu kad svaka njena pesma lici na drugu … kao npr:Ra ra ra …p p poker face ppp poker…. mah mah mah maa…..te-te-te-telephone,……Ddddd *dance in the dark na pocetku…..M-m-m-monster … msm sta reci -_-”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.