252
Christina Aguilera iskulirala Justina Biebera u “The Voice”

Christina Aguilera iskulirala Justina Biebera u “The Voice”

252
SHARE

Dok većina devojaka sanja o zagrljaju sa Justinom Bieberom, za Christinu Aguileru izgleda ne postoji ništa gore od toga!

null

Justin je u šou došao kako bi promovisao spot za pesmu “Boyfriend” a želeo je da pokaže ljubaznost prema sudijama i javi im se. Dok su Adam Levine, Blake Shelton i Cee-Lo Green dočekali mladića zagrljajima, Biebs je kod Christine naišao na ledeno hladan prijem.

[youtube VM-JEwo3630]

U događaju koji se može opisati kao vrlo neprijatan, mogli smo da vidimo Justina koji prilazi u zagrljaj pevačici dok mu je ona hladno pruža svoju ruku. Ipak, Jus se nije zbunio i ipak je zagrlio Christinu i čak je poljubio u obraz pre nego što je napustio scenu. Mnoge je ovo podsetilo na ranije optužbe drugih kolega da je Christina previše umišljena i da joj se ne tako retko dešavaju ovakvi ispadi. Kako se vama čini pevačicina reakcija?

20 KOMENTARA

  1. BRATE, NIJE LEPO OD NJE ! Nije samo zato sto sam njegov fan ,ali je strasno nekulturno to sto je uradila !

  2. Ma nije ga iskulirala,samo je mislila da ce da joj pruzi ruku kao i ostalima,ali justin ju je zagrlio sto je ona i prihvatila

  3. Nisam neki njegov fan ali ja ga nebi iskulirao ipak je on uspjesan na sceni i svaka mu cast a ona ga nije iskulirala Justin je pruzao ruku ostalima pa je ona mislila da ce i njoj ali et :D a i ja bi da je zagrlim :D xD

  4. nije lepo od nje sto je to uradila, neko je komentarisao kao spusti se na zemlju, alooooo xtina je ime i prezime velikoo u hollywoodu,ne podrzavam je u ovime ali ovaj sajt je put tinejdzerki koje drkaju na bibera i 1D i samo njih brane.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.