302
Christina Aguilera i Britney se pomirile preko Twittera

Christina Aguilera i Britney se pomirile preko Twittera

302
SHARE

Pop superzvezde su dokazale da je njihovo rivalstvo stvar prošlosti, jer razmenile poruke podrške putem Twittera.

Brit i Xtina zajedno su se proslavile dok su bile deo Diznijevog Miki Maus Kluba, ali su nakon toga bile u međusobnom sukobu jer su se konstantno borile za publiku i vrhove top lista. Prošla godina bila je teška za obe devojke, ali 2011. se čini mnogo boljom. Brit je izbacila novi album, “Femme Fatale” ove nedelje, dok je Christina sudija u novom rijaliti šou “The Voice”.

Aguilera se prva javila Britney napisavši joj: “Hej BritneySpears čestitam ti na izlasku Femme Fatale! Ne mogu da dočekam da vidim tvoj novi spot. xo- Xtina.”

Brit joj nije ostala dužna i odmah joj je odgovorila: “Hvala TheRealXtina. Ne mogu da dočekam da vidim tvoj novi šou. Želim da čujem tvoj glas (voice) na “The Voice” – Brit”.

16 KOMENTARA

  1. aaa duseeeee volim ih obje, mada malo vise volim xtinu jer ipak je to onaa, a i ima 1000 puta bolji glas od britney, za mene ona ima najbolji glas IKAD :)) ( KOLIKO JA ZNAM ONE NISU NI BILE POSVADJANE ) :d

  2. Pozivam ih da dodju kod mene i da u mojoj kući i u mom prisustvu jedna drugoj pruže ruku i izljube se i ja sve to da overim. Mislim da je realno da se ispuni ova moja želja. Ako ih neko vidi neka im kaže ya ovu moju ideju i neka im da moju adresu da mogu da nadju moju kuću.

  3. Nerwira me owa . . . bogatasíca. . Btw wratila sam se u pola 12 sa treninga a u 7 krenula. . . . :roll:

  4. ju nisam prewrnula na njih 2 nedo bog, msla sam da sam na westi one rebeke de wil. . . . axaxax, nego one su extra xtina ima mng dobar glas. . . .

  5. Pa ne mogu owde, ae na krstu. . . . pa btw niko nije kao bibee , i mj (on je druga kategorija) . . . ali owo je onako bas per. . . xaxax

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.