Start Stars Hot News! Christian Bale nikad više kao Betmen

Christian Bale nikad više kao Betmen

SHARE

Christian Bale završio je snimanje najnovijeg nastavka Betmana i najavio da više neće glumiti mračnog superjunaka. “Završili smo pre nekoliko dana i to je poslednji put da skidam Betmanov plašt.”

“Verujem da je cela produkcija juče završila i sve je gotovo. Snimanje js završilo. To je kraj Betmenove ere”, rekao je Bale. Kaže da je uživao glumeći Brucea Waynea. “Od početka smo se stalno držali načela da postoje tri karakteristike, Betman je iskren, Bruce Wayne je takođe privatno iskren. Javna verzija Brucea Waynea, plejboja, je potpuno izmišljena”, tvrdi glumac.

U novom nastavku Betmana s Baleom glume i Anne Hathaway, Gary Oldman, Michael Caine i Morgan Freeman. Reditelj Christopher Nolan nedavno je izjavio da će film biti “završetak priče o Betmanu i Bruceu Wayneu”, a radnja se događa osam godina nakon radnje filma “The Dark Knight”. Betman će u ovom nastavku biti stariji što će se odražavati i na njegovoj fizičkoj spremnosti pa će zbog toga naići na teškoće u suočavanju sa svojim neprijateljem, Baneom.

OSTAVI KOMENTAR