Start Stars Hot News! Chris Noth: U drugom nastavku “Seksa i grada” ćete videti šta je...

Chris Noth: U drugom nastavku “Seksa i grada” ćete videti šta je brak uradio Carrie i Mr Bigu

SHARE

Mr. Big kojeg je u kultnom “Seksu i gradu” igrao Chris Noth, navodi kako je drugi nastavak filma takođe izrazito zabavan. “Puno je humora, što volim. Ali daje i sjajan uvid u vezu Carrie i Mr. Biga te u ono što im brak znači. Bez obzira na to koliko znate nekoga, brak menja neke stvari na neočekivani način. I to je proces učenja za Carrie i Mr. Biga. Puno sam uzbuđeniji zbog ovog filma nego što sam bio zbog prvog”, naveo je Noth.

Noth je naveo i kako, suprotno nekim stvorenim uverenjima, i muškarci neprestano pričaju o svojim vezama te ne prestaju pričati o ženama koje su večita tema svih njihovih “muških” razgovora. Otkrio je i kako je izrazito romantičan te kako je dok je bio mlađi pisao puno ljubavnih pisama.

Četiri omiljene cure iz najseksi grada na svetu uskoro će se ponovno pojaviti u našim bioskopima. Reč je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dve godine ponovno susresti i doživeti dosad najveću avanturu svojih života. U dve godine mnogo toga se promenilo, a nekima od njih dogodile su se stvari za koje nikad nisu očekivale da će biti moguće. Svetska premijera filma je 27. maja.

Glavna protagonistica priče, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) u drugom delu “Seksa i grada” odlazi sa svojim najboljim prijateljicama, Samanthom Jones (Kim Cattrall), Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis) u Abu Dhabi gde ih čekaju mnoge avanture. Osim Penelope Cruz i Miley Cyrus, u “Seksu i gradu 2” pojavljuje se i bivši dečko glavne glumice, Aidan Shaw, koji će pomrsiti idealan brak Carrie i Mr Biga. S Aidanom će se Carrie susresti upravo u Abu Dhabiju, gde Njujorčanke borave na poziv bivšeg Samanthina dečka koji tamo snima film.

OSTAVI KOMENTAR