229
Chris Brown zaprosio Rihannu?

Chris Brown zaprosio Rihannu?

229
SHARE

Rihanna i Chris Brown sinoć su se na dodeli Grammy nagrada po prvi put zvanično pojavili u javnosti zajedno, i time potvrdili da su obnovili svoju romansu. Pored toga, započeli su i nove glasine, jer je Rihanna pokazala veliki dijamantski prsten na svojoj ruci, koji bi mogao da bude verenicki.

Slavni par sedeo je jedno pored drugog tokom svečane ceremonije dodele nagrada i neprestano su bili zagrljeni. Ipak, najveću pažnju privukao je veliki dijamantski prsten na pevačicinoj ruci, koji je prouzrokovao lavinu reakcija na Twitteru, jer su se svi odmah zapitali da li je Chris zaprosio Rihannu. “Da li me to oči varaju ili Rihanna zaista nosi prsten na domalom prstu?” i “Nadam se da je to samo modni detalj!” samo su neki od tweetova korisnika ove društvene mreže. Odgovor na ovo pitanje moraćemo još malo da sačekamo.

Izvor: Life Content

14 KOMENTARA

  1. +15 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

    Eh da jeste……. :D Oni su savrseni zajedno!<3<3<3 *_*

  2. Pa, meni su oni iskreno slatki zajedno,Znam da su imali malo burniju prošlost, i sve to, ali ko zna možda ovoga puta uspeju.Inače, Rihanna je bila predivna na dodjeli Grammy-ja sinoć. :)

  3. Naravno da ne verujem, i za Ninu Dobrev su pisali da je Ian verio, zato sto je imala tu prsten, i ispostavilo se da nije istina, msl. nisam ni verovala, to sto ima prsten na tom prstu ne znaci nista, nadam se da ce im u vezi sve biti ok, RiRi ej to bar zasluzila. :)

  4. Ovu devojku sam zavolela od 2005-te i Pon De Replay,pored svih promena koje je imala,losih situacija nisam prestala ni danas.Prelepa je,pretalentovana,moj uzor u pevanju!Ako je srecna sa Chrisom,onda samo napred!

  5. Obozavam ih oboje kao umetnike ali nisu jedno za drugo..ko te udari jednom,udarice te opet i ne znam kako je mogla preko toga da predje…ipak joj je naneo zlo.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.