237
Chris Brown u zatvoru zbog novog prekršaja?

Chris Brown u zatvoru zbog novog prekršaja?

237
SHARE

2013 Billboard Music Awards - Arrivals

Chris Brown trenutno se nalazi na uslovnoj slobodi, a kako je načinio saobraćajni udes, postoji šansa da će ponovo završiti iza rešetaka.

Popularni pevač udario je u nedelju svojim kolima drugi automobil a onda je odbio da pokaže svoju vozačku dozvolu. Kako prenosi TMZ, Chris je ženi čiji je auto udari dao lažne informacije o svom osiguranju. Brown je inače na uslovnoj slobodi još od 2009, kad je pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu. Ukoliko načini bilo kakav prekršaj, mogao bi četiri godine da provede u zatvoru!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. Sto se mene tice…nek trune tamo i 20 godina.pa da vidimo da l’ ce onda smeti da digne ruku na jos neku zenu! Djubre jedno od coveka…

  2. Nebitno je da li je crn, plav, narandžast, potpuno je nebitno. Kakav god da je, udario je žensko, ne udario, PRETUKAO, pa bila to Rihanna ili neka druga žena. Takve muškarce ne bih poslala na 4 godine, već na 104 godine. Kakav je to muškarac koji tuče ženu, stvarno mi nikada neće biti jasno? O silovateljima da i ne govorim, njima smrtna odma’. Treba da ga bude sramota, umesto da se smiri i ponaša k’o normalan čovek, on nastavlja da pravi gluposti. Seljačina teška.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.