162
Chris Brown: “Sve što kažem posmatra se pod mikroskopom”

Chris Brown: “Sve što kažem posmatra se pod mikroskopom”

162
SHARE

null

Chris Brown uverava sve da se promenio kao i da je prestao da objavljuje detalje iz svog ličnog života, jer smatra da bi u suprotnom poludeo.

Govoreći za MTV News, pevač je priznao kako je sad postao vrlo oprezan, jer dobro zna da javnost posmatra svaki njegov korak. “Kad je reč o meni, sve što kažem gleda se kroz mikroskop tako da ponekad moram da se suzdržavam čak i kad kad samo želim da kažem nešto smešno ili jednostavno želim da budem ono što jesam”, jada se Chris. “Mislim da je dovoljno da promovišem album ljudima, pokazujem im svoje radove ili pozitivne stvari, to je sve. Mislim da je moj lični život odavno otvorena knjiga ali trudim se da sačuvam razum i izbegavam te teme koliko je moguće.” Čini nam se da Chris razmišlja na pravi način, a njegova nedavna poseta deci sa poteškoćama u razvoju dobar je znak.

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1. mislim da je vrijeme da novinari prestanu da pisu o tome da je istukao rihannu…neki dan gledam neki clanak o njima i pise nesto u stilu-udaje se za svoga zlostavljaca..mislim to stvarno vise nije u redu da se o njemu tako pise…popravio se i to svi njegovi fanovi znaju.. :) xx

  2. Promjenio? On se nista nije mjenjao on je uvijek bio takav kakav je dobar i ostalo tako da nema razloga da se kazee da se promjenio i da treba da se mijenja nije nikad nista lose uradio,nego mediji uvijek preuvelicavajuu. To znaju svi koji ga prate od samog starta karijere od njegove prve pjesme,i izlazenja u javnost, ali malo nas je takvih. Sta god uradio uradio je najbolje, da bolje nije moglo. Tako da rekla bih da su medijee smorilee,al dobro kad neko nema svoj zivot tako jee. Chris stay the BEST. #TeamBreezy

  3. I to sto je bilo sa rijanom 2009 ne krivim ga zbog togaa. Nije to trebao da uradi, al sve se desava sa razlgoom tako da..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.