346
Chris Brown se zahvalio Cheryl Cole na podršci

Chris Brown se zahvalio Cheryl Cole na podršci

346
SHARE

Cheryl je izjavila kako bi svi trebali da oproste grehe Chrisu Brownu, a pevač joj je vrlo zahvalan zbog toga.

null

Britanska muzičarka smatra kako mnogi Chrisu ne mogu da pruže novu priliku a da bi to morali da urade, jer je to već učinila Rihanna. Brown joj se sad za reči podrške zahvalio na Twitteru rečima: “Hvala Cheryl Cole za podršku i to što veruješ u mene kao izvođača”.

8 KOMENTARA

  1. Cekaj malo,Prvo je bilo ono da kazem okej,ona mu je podrska,i ovo vam je neka novost,on joj se zahvalio,jebem ti tu novost, ima toliko stvari koje su stvarno neka novost,a vi mi pisete kako se ona zahvalio…OMG

  2. ono sto je uradio Rihanni je van svih granica, zena se ne bi smjela ni cvijetom udariti, ali ajde, ako je toliko se pokajao, ne vidim onda razloga da ga citav zivot svijet mrzi, mislim da je vec dovoljno propatio.

  3. Ja nemam nista protiv njega… Sjajan je pevac. A to sto je uradio Rihanni nije lepo,ali Boze moj,ako mu je ona oprostila zasto ne bi i ostali? Osim toga,ja ne znam ni kada je on nju tukao ni sto (totalno sam neobavestena o tome)… Uglavnom mislim da je Cheryl bas divna :)

  4. Ja mislim da je sjajan izvodjac,i treba da mu opsroste….

    Ali smatram da nikada nikoga ne treba tuci..ni zene,ni muskarce…svi smo jendaki….jedno je zezanje,a drugo su prave batine….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.