246
Chris Brown se izvinio zbog divljanja:”Sam sebe sam razočarao”

Chris Brown se izvinio zbog divljanja:”Sam sebe sam razočarao”

246
SHARE

Chris Brown se izvinio zbog divljanja po garderobi u emisiji “Good Morning America”. Pevač je izgubio živce jer su mu gledaoci postavljali pitanja o napadu na Rihannu, koji se dogodio pre dve godine, a on je želeo da razgovara o svom novom albumu.

“Žao mi je i želim da se izvinim svima koje sam razočarao svojim ponašanjem. Razočarao sam i sam sebe. No, niko ne zna šta se dogodilo. Pre emisije smo utvrdili plan razgovora, a on je usput bio odbačen. Ništa nije bilo po dogovoru, osećao sam se kao da su me doveli kako bi me iskoristili i kopali po nečemu što se dogodilo pre dve godine”, rekao je Brown.

“Kada sam se vratio u garderobu, nikoga nisam napao, niko nije fizički stradao. Samo sam izbacio ljutnju. Želim da se izvinim zbog toga”, dodaje Chris. Upozorio je svoje obožavaoce da ne prete voditelju emisije u kojoj je gostovao. “Svašta čujem na Twitteru. To nije dobro, trebamo da zauzmemo stav i koncetrišemo se na pozitivne stvari u životu”, rekao je pevač.

10 KOMENTARA

  1. Voditeljka je izjavila da se slozio da ga pita za rihannu….kad su vec imali taj plan, on je ukljkucivao i RIRI….ali sta sve nece uraditi zarad malo medijske paznje, ipak mu album izlazi….A I USPEO JE….

  2. Lijepo sto se izvinio..Ali je glupo sto je tako reagovao,trebao je to da ocekuje tako nesto..Mnoge ljude vise intersuje njegov odnos sa Rihannom nego novi album

  3. HEJ, ON JE CHRIS BROWN, PEVAC, I TREBA TAKO DA GA PREDSTAVLJAJU A NE KAO RIHANNINOG BIVSEG I SAMIM TIM, TREBA DA PRICA O SVOJIM PESMAMA I ALBUMU A NE O EX GF…STO NIKO NE PITA RIRI O TOME? NJEGA SAMO PROVOCIRAJU -.- I PS CHRIS JE XXXX PUTA TALENTOVANIJI OD RIHANNE..

  4. svi ocekuju da se promeni, a vrse jako veliki pritisak na njega… u jednom intervjuu je vec pricao o rihanni i sve je rekao sto je hteo o tome… a oni opet ispituju… :/ trebalo bi da se koncentrisu na njegovu muziku, a ne privatan zivot, to nije njihova stvar… sta je bilo bilo je, platio je veliku cenu, izgubio dosta fanova, sad je vreme da ih vrati… 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.