178
Chris Brown se brani od optužbi da je vređao Rihannu

Chris Brown se brani od optužbi da je vređao Rihannu

178
SHARE


Muzičar je prinuđen da se brani od napada medija koji ga optužuju kako je izvređao Rihannu svojim stihovima u pesmi “Cold” Kanyea Westa.

null

U redovima prepunim psovki Chris govori o devojci za koju moral ne postoji, a svi su to protumačili kao vređanje Rihanne, što je i ona sama zaključila. RiRi je zatim prestala da prati Browna na Twitteru.

null

Chris se sad obratio javnosti, tvrdeći da nije kriv: “Nagađanja! Nisam pomenuo niti jedno ime pa ako ste se uvredili, to znači da se osećate krivim zbog nečega.” U svakom slučaju, odnos između Browna i Rihanne ponovo je pogoršan, a ne tako davno njih dvoje uradili su zajednički remiks za pesmu “Birthday Cake”.

6 KOMENTARA

  1. Ja volim njegovu muziku,ali Rihannu volim milion puta vise…ako joj uradi jos nesto…ubicemo ga….pomiri se sa tim da te je prebolela i da je ne zanimas….

  2. msm da je sve moguce!!!!mozda je to 100% za nju.a i svi znamo da ju je on istukao,ovo je nesto vrlo manje od toga,al’ ako je mogao ono da uradi zasto ne bi i ovo????

  3. drizzy_ slazem se ;) :D ali ona je ta koja je prva zelela da se pomiri sa njim,zar ne?msm bravo je tako pisao da zeli da bude ponovo sa njim…sve jedno volim i jedno i drugo ali Riri mng visee <33

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.