209
Chris Brown proslavio rođendan sa bivšom devojkom Karrueche Tran

Chris Brown proslavio rođendan sa bivšom devojkom Karrueche Tran

209
SHARE

Chris Brown, koji danas proslavlja 25. rođendan, počeo je sa rođendanskom proslavom još u petak, kada je organizovao žurku u jednom klubu u Los Anđelesu. Njegova devojka Rihanna nije bila u blizini, ali je zato sa Chrisom u provodu bila njegova bivša devojka, manekenka Karrueche Tran.

Od kada su se pomirili, Chris i Rihanna izgledaju srećno i zaljubljeno, ali to ga izgleda ne sprečava da se i dalje druži sa bivšom. Očevici kažu da su reper i Karrueche zajedno napustili klub u kojem je on proslavljao rođendan. Ovi događaji podstakli su nove glasine o problemima u vezi Rihanne i Chrisa. Pevačica sa Barbadosa navodno nije došla na žurku pošto je zauzeta sa obavezama oko svoje turneje.
Na ovoj žurki, Chris je predstavio i novu frizuru, pošto je kosu ponovo ofarbao u plavo.

Autor: Life Content

9 KOMENTARA

 1. Ma nemoj Majo.
  Ja mislim da Rihannu nije ni zvao da ona ne bih videla kako je on sa Kurance
  slavio svoj rodjendan.
  Jako me je ovo iznenadilo :o :o :o

  • Kao prvo znam bolje od tebe vec 8 godina pratim sva desavanja vezana za njega, takodje bilo je i slikaa sa rodjeendana , a ti malo manje pocni da vjerujes svemu sto se prica po tvu i sto se pise po zutoj stapmi. I bar za njega me neces ucit..tako da odleprsaj. I mnogo toga su pisali ovdje na ovom portalu sto nije bilo istinaa a za drugo da ne pricam.

  • A kad bi ovaj bravo s vremena na vrijeme pisao istinu to bi bilo dobro. Jos mu ne znaju ni godine, mislim da je apsurdno vise ista pricat sto se tice njihovih informacija.:p

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.