Start Stars Hot News! Chris Brown presrećan u vezi sa Karrueche nakon raskida sa “zahtevnom” Rihannom

Chris Brown presrećan u vezi sa Karrueche nakon raskida sa “zahtevnom” Rihannom

SHARE

chris

Chris Brown navodno je srećniji nego ikada, otkad se pomirio sa bivšom devojkom Karrueche Tran. Izvori tvrde da je raskinuo sa Rihannom jer je ona postala previše zahtevna i tražila je od njega da je prati na njenoj “Diamonds” svetskoj turneji.

Chris je u aprilu otkrio da on i Rihanna više nisu zajedno, nakon što su se pomirili prošle godine, a on je nakon toga navodno utehu pronašao u drugoj bivšoj devojci – Karrueche Tran, sa kojom je prethodno raskinuo u oktobru. Izvori bliski slavnom reperu kažu da on ne žali zbog odlike da ostavi RiRi, i da sada uživa u opuštenoj vezi sa vijetnamskom manekenkom. “On ima kontrolu u vezi i donosi sve odluke sa Kae, a njoj toj odgovara. Njemu se dopada njihov odnos, kao i njoj. Sjajno se slažu”, rekao je izvor za Hollywood Life.
Izvor je otkrio i da je Rihanna postala previše zahtevna, pa je on zato odlučio da je ostavi. “Tražila je previše od njega. Želela je da stalno budu zajedno, da ide sa njom na turneju… Bila je ljubomorna jer je on i dalje bio u poslovnom kontaktu sa Kae. On nije hteo da Karrueche potpuno isključi iz svog života samo zato što je Rihanna tako tražila. Osim toga, Kae je bila uz Chrisa kada Ri nije bila tu. Pružala mu je podršku i to je nešto što on neće zabpraviti”, zaključuje izvor.

ktran

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR