123
Chris Brown poručuje: “Možda uradim kantri album”

Chris Brown poručuje: “Možda uradim kantri album”

123
SHARE

null

Chris Brown pokušava svima da dokaže kako muzika ne poznaje granice, pa otkriva kako ne bi imao ništa protiv toga da snimi i kantri album.

Chris će na leto izbaciti svoj novi album pod nazivom “X” koji će biti urađen u njegovom tipičnom R&B fazonu, ali pevač nagoveštava da bi sledeći put mogao da uradi nešto potpuno novo. Govoreći za radio stanicu Power 98, Chris je priznao kako je spreman za eksperimente. “Muzika je za sve”, rekao je. “Kad muziku označavate po žanrovima, onda je razdvajate. Želim da uvek radim onu muziku koju želim. Kad budem malo stariji, možda snimim kantri album. Sledeće godine možda pređem na hiphop ili alternativu. Želim samo da pokažem kako kreativan um može da uradi šta god poželi. Samo treba da verujete u sebe i volite ono što radite.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

3 KOMENTARA

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    pa on je extra pevac,ali on i kantri muzika………mmmmm..<3 nmp kako ce to izgledati……………<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.