166
Chris Brown ponovo optužen da je prevario Rihannu

Chris Brown ponovo optužen da je prevario Rihannu

166
SHARE

null

Iako se čini kako je Chris definitivno odlučio da se posveti jedino Rihanni, magazin InTouch Weekly tvrdi da je pevač prevario svoju novu-staru devojku sa jednom plavušom.

null

Jedan izvor tvrdi da je u pitanju direktorka jedne izdavačke kuće s kojom je Chris dva puta bio nasamo u studiju. “Od tad se stalno dopisuju – čak i sad kad sa Rihannom.” To ipak nije jedina devojka s kojom je Chris navodno bio u prethodnih par nedelja – izvesna 22-godišnja rijaliti TV zvezda iz Francuske Ayem Nour tvrdila je kako je spavala s njim. “To je prelepo i čini mi čast”, rekla je ona časopis Ooops!, naglasivši se da joj je drago što je Chris smatra atraktivnom koliko i Rihannu. “Ne tražim mnogo. Neki će me kritikovati, ali hajde da čujem koja će to devojka reći ‘ne’ Chrisu Brownu.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

 1. ajd okanite se Chrisa!taman kad se on i RiRi pomire i sve krene divnim tokom vi morate srati gluposti kako ju je prevario,ovo ono,pa i on je covjek,,a ne cudoviste kakvim ga predstavljate! 0.o

 2. Bravo.rs uzima informacije sa američkog sajta, a ko zna da li američki sajt laže ili slično… pa vidite da piše “IZVOR: Life Content” 
  Možda je Life Content u pravu, možda ne…. ko zna. 0.o

 3. Ako je ovo istina, onda je jako bezobrazno od Chrisa…:/
  Lep su mi par Rihanna i on, sto se mene tice mogu da budu zajedno…

 4. Sve ove devojke(k**ve) koje su pomenute nisu Rihanni do kolena.Chris ako je pametan,skapirace.A ove dve su presmesne i pateticne

 5. Rihanna moze da ima koga god pozeli i uspesna je.Nisam verovala da se posle svega pomirila sa njim.
  Mislim,ako cemo iskreno,on nju ne postuje i ne voli onoliko koliko to ona zasluzuje…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.