225
Chris Brown odgovorio kritičarima: “Mrzite me koliko god želite, ja sad imam...

Chris Brown odgovorio kritičarima: “Mrzite me koliko god želite, ja sad imam Gremi”

225
SHARE

Chris Brown odgovorio je Mirandi Lambert i drugim kritičarima koji su smatrali da mu nije bilo mesto na dodeli Gremi nagrada.

Photobucket

Chris je dva puta nastupio i dobio Gremi za najbolji R&B album godine, ali mnogi su smatrali kako je sramota što je on bio prisutan na ceremoniji, tačno 3 godine nakon brutalnog prebijanja Rihanne. Sve je to jako razljutilo pevača koji je na svom Twitteru napisao: “Mrzite me koliko god želite, ja sad imam Gremi! Vratio sam se i zato me gledajte u leđa dok odlazim od ove negativnosti”.

11 KOMENTARA

  1. Upravu je! Sta sad treba do kraja zivota da ga prozivaju zbog nekog sranja sto je napravio u proslosti. Svi mi gresimo. 

  2. ja njega ne volim baš nešto ima par dobrih pjesama i da napravio je sranje prije 3 godina i to se nikad nece zaboravit ali jeb mater svi mi griješimo i on se neznam koliko ispričao bio je na sudu,pokajao se ovo ono.pa i sama rihanna mu je oprostila.neka ga ljudi ostave na miru..ali i on isto mora shvatit iako je to bilo prije tri godine to je bio veliki skandal i to se neće lako zaboravit

  3. Bravo Chris :D
    oce li ga citav zivot osudjivati? Bez obzira na to sto ima sve ono sto treba nekome da bude mega popularan? 

  4. Bravoo Chris, nisam za dzabe ostajala do 6 ujutru da gledam gremi ! zasluzio si sve svojim radom !!! #TEAMBREEZY <33333

  5. Izvinite,niko normalan ne bi brutalno prebio svoju devojku…to samo ludak moze da uradi…
    Ser*m ti se ja na taj tvoj gremi,debilu bolesni…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.