257
Chris Brown obećao Rihanni: “Bićeš zauvek moja devojka”

Chris Brown obećao Rihanni: “Bićeš zauvek moja devojka”

257
SHARE

null

Chris je izgleda doneo konačnu odluku, uradivši sliku pevačice kao novogodišnji poklon, a na njoj je napisao: “Bićeš zauvek moja devojka.”

“On i Rihanna su ludo zaljubljeni. Chris je proveo fenomenalno vreme sa Rihannom za Božić”, prenosi jedan insajder za HollywoodLife. Želeći da slika ispadne savršeno, Chris je na njoj radio čitava dva meseca. “Bio je uplašen kad je došla kod njega jer je na slici radio dva meseca. Naslikao je nju i sebe i to izgleda neverovatno.”

null

“Na slici ona gleda napred a on je ljubi u obraz. Chris je naslikao i zlatnu ogrlicu oko njenog vrata, koju joj je kupio. Ne znam da li je RiRi dobila sliku, ali on ju je poslao i znam da će poludeti kad je vidi. Ne znam zašto je Chris nije stavio na Instagram, ali verovatno neke stvari žele da sačuvaju za sebe.”

IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Moje misljenje o svemu tome glasi:
    Ako je Rihanna smogla snage da mu oprosti, zasto bi sad mi (fanovi)  stalno hejtovali njega?
    Razumem ja sve to i da je on ne zasluzuje i da je djubre, da mu neki jednostavno nece oprostiti nikad. Ali, opet je drugacije kada covek prizna svoje greske. Pogledajte malo unazad, svoju proslost i shvaticete o cemu vam govorim.

  2. Nadam se da je ovo ispravna odluka :) Vjerujem da je Chris voli i da neće ponoviti onu grešku. Ja im želim sveeee najbolje . Ako je ona sretna i ja sam naravno .<3
    RiRiiiiiiiiiii <33

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.