178
Chris Brown neće biti kažnjen zbog sukoba sa Drakeom

Chris Brown neće biti kažnjen zbog sukoba sa Drakeom

178
SHARE

Pevač je bio u centru sukoba koji je pre nekoliko dana izbio u jednom noćnom klubu u Njujorku, ali policija ga navodno neće goniti.

null

Govoreći za RadarOnline, jedan izvor otkriva: “Čini se kako Chris i njegova devojka Karreuche neće biti optuženi za bilo šta nakon tuče. Chris je sarađivao i otkrio veliki broj informacija istražnim organima, za šta su mu oni zahvalni. Kad su boce krenule da lete, Chris je uradio pravu stvar i samo otišao odatle.”

null

Njegov plan jeste da bude daleko od očiju javnosti sve do izlaska njegovog novog albuma 3. jula. Što se tiče Drakea, njegova sudbina još nije poznata. “Drake i njegovo društvo još nemaju nameru da govore sa policijom, jer nemaju obavezu to da urade. Ipak, dosadašnji tok istrage ukazuje da će definitivno biti podignute neke optužnice”, otkriva isti insajder.

9 KOMENTARA

  1. ja bih sigurno podigla tu optuznicu, boli me uvo sto je drake u pitanju. ma da je i kraljica elizabeta, otkud mu ideja da me gadja flasom u glavu?? on i njegovi retardi treba da odgovaraju. a pre sam ga bas gotivila… :/

  2. Boze,to sto su slavni ne moraju da odlazu kaznu!Sada ja ne znam ko je tamo poceo svadjui ,a svako je bio na strani onog sa kim se vise druzi ili advokat.Muka mi je vise od toga!Dobro,posvadjali su se,ali nemojte samo da pisete o toj svadji .

  3. Tako mi je drago zbog njega!!!!A ta Karreuche, mi ide na jetru više, dosta i nje!!!!Da sam na RiRinom, zgrabila bih ga čim prije!Znam da će biti puuuuno palčeva dolja, al’ oni su stvoreni jedno za drugo!!!I to se vidi iz aviona!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.