131
Chris Brown nastupa na dodeli Gremija, ali ne sme da priđe Rihanni

Chris Brown nastupa na dodeli Gremija, ali ne sme da priđe Rihanni

131
SHARE

Chris Brown nastupiće na ovogodišnjoj dodeli muzičkih nagrada Gremi. Na zabavi uoči dodele Gremija 2009. godine Chris je priznao da je fizički napao tadašnju devojku Rihannu, zbog čega služi petogodišnju uslovnu kaznu.

Nakon tog događaja Chrisova je popularnost naglo pala. Ali mladi se pevač digao s dna i objavio album “F.A.M.E.” koji je ove godine nominovan za tri Gremija, uključujući i nominaciju za najbolji R’n’B album.

Na dodeli nagrada će nastupiti i Rihanna koja ima četiri nominacije, uključujući i onu za album godine za “Loud”. Chrisu će ovo biti prvo pojavljivanje na dodeli Gremija od skandala od pre tri godine. Iako je puno puta bio nominovan, nikada nije osvojio nagradu. Rihanna je vlasnica već četiri Gremija, tri je dobila za saradnju s Jay-Z-jem, a jednu za samostalni rad. Iako Chris ima sudsku zabranu prilaska Rihanni na 50 metara, na muzičkim događanjima ta udaljenost je smanjena na 10 metara.

7 KOMENTARA

  1. Ajoj dosta vise sa tim.Koliko samo zena bivaju svaki dan prebivene pa nikoga nije briga,smorili ste vise sa njom stvarno….nemam nista protiv nje,ali cura nezna sta ce sa parama,momke mijenja ko carape joj jadna,ja sad treba da je zalim za nesto sto se desilo prije 3 godine…Svasta :)

  2. riri je meni naivna djevojka. zao mi je,a li ce izgleda ponovo dobiti batine. zar ne shvata i nece da shata da chris nije za ju. nije moje da se sekriram.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.