213
Chris Brown: Ja sam sad super tip

Chris Brown: Ja sam sad super tip

213
SHARE

Chris Brown tvrdi da je okrenuo novu stranicu u životu i gleda samo prema napred, nakon incidenta s Rihannom koju je pretukao tako da je završila na operaciji lica. “Sada je sve dobro, definitivno sam ja lično i mentalno sada super tip”, rekao je pevač. Nakon što je bio javno osuđen zbog svog postupka prema bivšoj devojci, kaže kako mu se sad život poboljšao. “Sad sam samo osoba koja sve vreme podstiče pozitivu, to sam ja”, rekao je 21-godišnji muzičar.

Najavljuje da će uskoro izaći i njegov novi album na kojem trenutno radi. “U studiju sam, stalno radim i zabavljam se. Novi album se zove F.A.M.E.: Forgiving All My Enemies. Govori o mom uspehu, padu i ponovnom usponu. O tome kako sam premostio sve što mi se dogodilo i izrastao u muškarca”, tvrdi Brown.

16 KOMENTARA

  1. meni je cool…SVAKO ZASLUZUJE DRUGU SANSU…nadam se da ovaj put nece uprsati….ustv, znam da nece… come on ljudi, pogresio je jednom, svako ima prava na to..zar ne?

  2. Nema opravdanja za to sto je uradio,kriv je i to ce ga zauvijek pratiti!Msm da u sustini on i nije toliko los,ali ce ono slabo ko moci da zaboravi..Sad ga vecina ljudi zna kao “bivseg momka od Rihanne koji ju je pretukao”…

  3. a sto se bunite koga vas nisto ne vi napravi?? Odjebite hejteri..izgleda ste ljubomorni na faktot sto toj e pouspesen od site vas zaedno JAS SEUSTE GO PODRZUVAM! LOVE CHRIS BROWN! “deuces”

  4. Zabijte se svi u 3PM..Jel to jasno..I koji qrac Mallok stavljate -..Jebite se..Cjris je KING R&B..Mozete samo da se sagnete..Zenske – retarditane ste,i niste pravi Rif fanovi ako ga mrzite,a moski – ljubomorne fukare .!.
    Love u Breezy Babyy

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.