Start Stars Hot News! Chris Brown i Drake planiraju duet nakon pomirenja?

Chris Brown i Drake planiraju duet nakon pomirenja?

SHARE

Chris Brown Performs On "Today" Show

Chris Brown i Drake čini se da su ozbiljni u vezi sa svojom saradnjom, nakon što su nedavno rešili sve svoje nesuglasice, te prema rečima izvora sada planiraju da iznenade svoje fanove zajedničkom numerom.

Hip-hop zvezde pomirili su se prošlog meseca na iHeartRadio muzičkom festivalu, više od godinu dana nakon što su se potukli u jednom klubu u Njujorku. Pošto je ta svađa sada iza njih, izvor tvrdi da Breezy i Drizzy žele da udruže snage u muzičkom studiju, po prvi put otkako su se sukobili.
“Budite sigurni da će se to desiti”, rekao je izvor za HollywoodLife, te dodao: “Ali neće uskoro. Obojica vole iznenađenja.”

iHeartRadio Music Festival - Day 2

Izvor je dodao da iako su obojica voljna za ovu saradnju, njihove obaveze ih sprečavaju da izdvoje vremena za to u narednih nekoliko meseci. pošto se Drake priprema za turneju na kojoj će promovisati novi album “Nothing Was The Same”, dok Chris završava rad na svom izdanju “X”.
Neslavna tuča između 24-godišnjeg Chrisa i dve godine starijeg Drakea navodno je izbila zbog Rihanne, koja je sa obojicom bila u vezi, ali ako je verovati izvoru, ona sada nije važna ni jednom od njih dvojice.
“Chris i Drake više nemaju problema. Rihanna je na drugom kraju planete na turneji. Bravo za nju, obojica joj čestitaju, ali što se njih tiče, sada im nije potrebna.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR