328
Chris Brown divljao zbog pitanja o Rihanni

Chris Brown divljao zbog pitanja o Rihanni

328
SHARE

Chris Brown gostovao je u emisiji “Good Morning America” kako bi promovisao svoj novi album F.A.M.E. Intervju s voditeljkom nije baš najbolje prošao i kako javlja TMZ, Chris je nakon kratkog nastupa sišao s pozornice i počeo da divlja.

Navodno je razbio prozor stolicom i otišao iz ABC-jevog studija bez majice i bez odrađenog drugog nastupa. Mladog pevača navodno su uzrujala pitanja koja mu je postavljala voditeljka Robin Roberts.

Chris je pokušao pitanja da usmeri ka novom albumu i njegovoj karijeri, no voditeljka je insistirala na pitanjima oko njegovog hapšenja 2009. godine kada je pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu. Pitala ga je i za zabranu prilaska koju je dobio nakon toga, a on je neprestano govorio kako je to za njega prošlost i da želi da se usmeri na karijeru i novi album.

TMZ piše da je Brown poludeo nakon intervjua, otišao u garderobu i toliko glasno vrištao da su zaposleni u prostorijama za šminkanje zvali osiguranje. Navodno je razbio prozor na garderobi, a staklo je palo na ulicu pa je moglo nekoga da povredi. Nakon toga je strgao majicu sa sebe i otišao iz zgrade, ne odradivši još jedan nastup koji je bio zakazan za ABC portal. Nije poznato hoće li ABC prijaviti Browna zbog ovog divljanja i razbijanja prozora, ali ukoliko se to dogodi, on bi mogao u zatvor. Chris je još uvek na služenju uslovne kazne pa bi zbog najmanjeg prekršaja mogao da služi zatvorsku kaznu.

[youtube Ihuc44s99SA]

14 KOMENTARA

 1. Oprostila mu? Nisam to čula, ali svaka joj čast. Kakva je bila kad je pretukao. . . ja se zgrozila. Jadna! A on je đubre. To je dokazao samim tim što ju je pretukao. 
  Ova voditeljka je stvarno preterala. Pa brate, kad neće da odgovori šta non-stop ispituješ? :roll: Ali svejedno. . . trebalo je da se iskontroliše.

 2. E, ja msm da je ovo delimicna laz, cim je TMZ objavio :P On je zavrsio ceo onaj program za kontrolu besa, i ne verujem da bi zbog ovoga pukao i polomio prozor. Preteruju -.-

 3. A i voditeljka..brte ako priča o albumu onda o tome a ne o onome šta je bilo pre dvije godine..preteruju…aa sad je presladakk mada više liči na gangstera..: :(

 4. nazalost ovo je tacno….MISLIM BRATE, TREBA NESTO DA NAUCIS IZ SVOJIH GRESAKA, NE DA IH O5 PONAVLJAS…ZAMISLITE DA JE STAKLO POVREDILO NEKOG PROLAZNIKA…..

 5. To je bilo pre 2 godine. :@
  Neka ne smaraju vise sa tim. Pretukao je,dobio je kaznu. I gotovo,ima novi album,ona je nastavila,on je nasrtavio. Nema vise o cemu da se prica. !!!
  Onaj ko mu je bio pravi fan,nastavio je da ga slusa [Kao ja. :D ] . ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.