Start Stars Hot News! Chris Brown divljao zbog pitanja o Rihanni

Chris Brown divljao zbog pitanja o Rihanni

SHARE

Chris Brown gostovao je u emisiji “Good Morning America” kako bi promovisao svoj novi album F.A.M.E. Intervju s voditeljkom nije baš najbolje prošao i kako javlja TMZ, Chris je nakon kratkog nastupa sišao s pozornice i počeo da divlja.

Navodno je razbio prozor stolicom i otišao iz ABC-jevog studija bez majice i bez odrađenog drugog nastupa. Mladog pevača navodno su uzrujala pitanja koja mu je postavljala voditeljka Robin Roberts.

Chris je pokušao pitanja da usmeri ka novom albumu i njegovoj karijeri, no voditeljka je insistirala na pitanjima oko njegovog hapšenja 2009. godine kada je pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu. Pitala ga je i za zabranu prilaska koju je dobio nakon toga, a on je neprestano govorio kako je to za njega prošlost i da želi da se usmeri na karijeru i novi album.

TMZ piše da je Brown poludeo nakon intervjua, otišao u garderobu i toliko glasno vrištao da su zaposleni u prostorijama za šminkanje zvali osiguranje. Navodno je razbio prozor na garderobi, a staklo je palo na ulicu pa je moglo nekoga da povredi. Nakon toga je strgao majicu sa sebe i otišao iz zgrade, ne odradivši još jedan nastup koji je bio zakazan za ABC portal. Nije poznato hoće li ABC prijaviti Browna zbog ovog divljanja i razbijanja prozora, ali ukoliko se to dogodi, on bi mogao u zatvor. Chris je još uvek na služenju uslovne kazne pa bi zbog najmanjeg prekršaja mogao da služi zatvorsku kaznu.

[youtube Ihuc44s99SA]

OSTAVI KOMENTAR