154
Chris Brown brani Kanyea Westa: Zbog paparaca ispadamo kao agresivne životinje!

Chris Brown brani Kanyea Westa: Zbog paparaca ispadamo kao agresivne životinje!

154
SHARE

Chris Brown Performs On "Today" Show

Chris Brown reagovao je na Twitteru povodom vesti da Kanye West planira da tuži paparaca koji je upao na njegov posed pošto je pokušao da dobije ekskluzivne fotke njegove kćerkice North.

Chris je izgleda iznerviran zbog toga što je Kanye u medijima predstavljen kao nasilnik, te je putem Twittera podržao svog kolegu.
“Mrzim to kako nas mediji predstavljaju kao agresivne životinje. Ako su kamere na tvom posedu, znači da si nelegalno upao na nečije imanje. To nije cool”, napisao je Chris. Iako nije imenovao Kanyea, jasno je da je mislio na njega.

Kanye West Attends Celine Fashion Show at Tennis Club in Paris

Inače, dečko Kim Kardashian u poslednje vreme imao je nekoliko ispada i incidenata sa paparacima i predstavnicima medija, a izvori kažu da mu je dosta svega i da će zbog toga tužiti fotografa koji je upao u njegovu kuću.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

3 KOMENTARA

  1. I nek ga tuzi.I treba.Ja ne volim ni Kim ni njega jer su jako isfolirani i misle da su ne znam ko i sta a ustvari je Kim svi dobro znamo kako postala popularna a on sebe dize u zvezde.Ali ovde je upravu.

  2. JA OBOŽAVAM CHRISA. STVARNO ČOVEK SUPER PEVA. POSLUŠAJTE SAMO YEAH3X, ILI TURN UP THE MUSIC, INTERNATIONAL LOVE FT. PITBULL, HOLLA AT ME…:))))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.