360
Chris Brown boji se da će ga Rihanna prevariti: “Nadam se da...

Chris Brown boji se da će ga Rihanna prevariti: “Nadam se da se ništa neće desiti”

360
SHARE

null

Neverovatni Chris Brown bio je brutalno iskren u novom intervjuu izrazivši sumnju u svoju devojku jer nije siguran kako ga ona neće prevariti.

Pevač kaže kako se trudi da ne bude ljubomoran ali da to nije lako u situacijama kad su razdvojeni na duže vreme. Govoreći za radio Power 105.1, Chris je rekao: “Ja sam samo običan momak pa pomislim ‘Čoveče, nadam se da neko nije s njom’. Ali ne možete biti ljubumoran momak i ne mogu konstantno da je zovem i pitam je šta radi. Moram verovati u nju i nadati se da se ništa neće dogoditi.” Chris ipak kaže da za njega ne bi bilo varanje kad bi RiRi video s nekom devojkom. “Ako je devojka u pitanju, to je kul, samo neću da je vidim s drugim muškarcem.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

47 KOMENTARA

  1. Ok. paaa…. aj lav 1D :D Ne nam šta još. Imam stariju sestru 97 je. Onda…. Dobro sad, mamu, tatu i imam psa, maltezera. I TAKO… TI?

  2. Ahahahahahaha ne. Idem ja sad, izvini :D Šaljem poljubac <3 Nemam dečka, a sumnjam da ću ga imati pre 18, ne želim jednostavno. Baj :3

  3. @andjelaThEwAnTeD eo baš sam zakljucala kucu jel sam sve sva uplasila nakon tvoje prijetnje xd de drago dijete odi gledat crtice i odrastaj u miru..tako ti pomogao Bog ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.