Start Stars Hot News! Cheryl Cole uzvraća udarac: Odgovorila novinarki na tekst o “depresivnoj” rođendanskoj žurki

Cheryl Cole uzvraća udarac: Odgovorila novinarki na tekst o “depresivnoj” rođendanskoj žurki

SHARE

cheryl

Cheryl Cole oglasila se povodom pisanja lista Daily Mirror putem Twittera, napisavši poruku upućenu novinarki koji je njenu rođendansku žurku održanu prošlog vikenda nazvao depresivnom.

Cheryl je doživela neprijatno iznenađenje kada je pročitala izveštaj sa njene žurke u Los Anđelesu, kojom je proslavila svoj 30. rođendan. U tekstu je njeno slavlje opisano kao depresivno, ali pevačica nije ostala dužna, te je objavila post sledeće sadržine: “Za koga je tačno moja žurka bila depresivna? Za tebe? Sediš ispred svog malog kompjutera i gledaš Instagram… Stvarno ne znam odakle da počnem sa ovim, moram da kažem. Maca mi je pojela jezik. Ostala sam zapanjena dok sam čitala tvoj bezobrazni, ogorčeni, užasni i neverovatno netačan i neinformisan članak. Zar si tome morala da pribegneš? Stvarno? To je sramotno!”, poručila je pevačica i dodala: “Nemam pojma zašto i odakle se odjednom pojavio tvoj bezobrazluk kada si mi se oduvek ulizivala… Neću da se trudim da ti dajem tačne informacije ili činjenice pošto mislim da je to tvoj posao na kojem definitivno treba da poradiš. Srećno.”
U medijima se dosta pisalo o Cherylinoj rođendanskoj žurki, pošto su se pojavile glasine da je Simon Cowell “ispalio” pevačicu i nije se pojavio na slavlju iako je bio pozvan. Ipak, Simon je demantovao ove navode objavivši: “Jednostavno nisam mogao da dođem zbog obaveza na snimanjima. Mi smo ponovo dobri prijatelji i ja obožavam Cheryl”, na šta je pevačica odgovorila: “Ne brini, znam. I hvala ti na prelepom poklonu.”

Izvor: Life Cotnent

OSTAVI KOMENTAR