Start Stars Hot News! Cheryl Cole upoznala kolegu iz Black Eyed Peasa sa svojom majkom

Cheryl Cole upoznala kolegu iz Black Eyed Peasa sa svojom majkom

SHARE

Cheryl Cole upoznala je muzičara Will.I.Ama iz grupe Black Eyed Pease sa svojom majkom Joan. Njena majka ima veliki uticaj na svoju kćerku te ju je podržala tokom bračnog brodoloma, a pre dve godine uselila se u vilu koju je njena kćerka delila sa fudbalerom Ashleyjem Coleom. Budući da se Joan juče družila s Cheryl i popularnim muzičarem, sigurno je podržava i u eventualnom početku nove ljubavi.

Druženje je navodno prošlo toliko dobro da je Will obećao Joan da će se brinuti za Cheryl te pohvalio odličan odgoj lepe pevačice. “Joan je prava dama. Vidi se zašto je Cheryl tako dobra devojka, pokupila je to od svoje majke. Upravo Joan stoji iza našeg prijateljstva. Njena majka sigurno smatra da je odlična stvar to što se neko brine za njenu kćerku nakon svega što je prošla poslednjih meseci. Za Cheryl je sada najbitnije da kraj sebe ima muškarca koji će se brinuti za nju i zasmejavati je, a ja sam obećao njenoj majci da ću to i činiti”, izjavio je Will.

Budući da Cheryl trenutno nastupa s Black Eyed Peasom na njihovoj turneji, muzičar se osvrnuo i na njeno umeće te otkrio kako nije mogao ni zamisliti bolju osobu za saradnju. “Ljudi je obožavaju, zaista je princeza u očima britanske javnosti. Uživam radeći s njom, ali to sam ionako unapred znao”, otkrio je. Will ne krije osećanja prema zgodnoj pevačici te ga navodno kolege iz benda već zafrkavaju zbog njihovog bliskog prijateljstva.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR