Start Stars Hot News! Cheryl Cole seli se sa dečkom u SAD

Cheryl Cole seli se sa dečkom u SAD

SHARE

Glasine da Cheryl Cole napušta rodnu Britaniju da bi se sa dečkom preselila u SAD potvrdila je njena koleginica iz benda “Girls Aloud” Sarah Harding.

Nakon što su devojke iz benda završile turneju, proslavile desetogodišnjicu postojanja na muzičkoj sceni i istovremeno objavile da se povlače sa nje, Cheryl će da promeni mesto prebivališta jer želi da započne karijeru na američkom tržitu, ali i da bude bliže svom dečku Treu Hollowayu. Iako Sarah kaže da je njena drugarica tužna što ide, istovremeno je i veoma uzbuđena zbog budućnosti koja je u SAD-u čeka sa Treom, sa kojim je u vezi skoro godinu dana. “Nedostajaće mi. Ali verovatno ću i ja otići tamo ove godine pa se nadam da ćemo se tada videti. Tre je divan”, rekla je Sarah za magazin Look. Glasine o tome da se Cheryl seli pojavile su se nedavno, kada su mediji pisali da je pevačica kaparisala trosobnu vilu u ekskluzivnom naselju na Beverli Hilsu, u kojoj će živeti sa dečkom.
“Najpre su planirali da iznajme kuću, ali su potom zaključili da je mnogo bolje da je kupe. Oboje su spremni da naprave korak naored u svojoj vezi. Tre je insistirao da plati svoj deo, pa će to biti njihovo zajedničko ljubavno gnezdo”, rekao je izvor za Daily Star i dodao da se Chery raduje uređivanju svog novog doma.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR