Start Stars Hot News! Cheryl Cole se vraća Ashleyu: želi decu a njega vidi kao oca

Cheryl Cole se vraća Ashleyu: želi decu a njega vidi kao oca

SHARE

Cheryl Cole otkrila je da je još uvek zaljubljena u svog bivšeg supruga Ashleyja Colea i želi da radi na porodici s njim. Pevačica je rekla svojim prijateljima da ga vidi kao oca svoje dece.

Iako je on nju prevario pet puta, Ashley je prijateljima rekao kako krivi pevačicu za njihov raspad braka i smatra da će ona morati da se promeni ako želi da uspeju po drugi put.

Nakon što su proveli noć zajedno u njihovom bivšem domu, Cheryl je prijateljicama otkrila i da se prvi put nakon dugo vremena osećala srećno. “Ona ne želi da napuni trideset i onda ima decu. A smatra da je nekako najprirodnije da Ashley bude njihov otac”, rekla je prijateljica. Ashleyjev prijatelj izjavio je kako Cheryl mora prestati da stavlja karijeru na prvo mesto.

“On je bio okrivljen za raspad braka i to je bilo pošteno. Ali, Cheryl mora preuzeti deo krivice. Njena karijera uvek je na prvom mestu. Ali sada su se stvari promenile”. Osim što će se verovatno vratiti na stare ljubavne staze, Cheryl menja i svoj menadžment. Will.I.Am iz Black Eyed Peasa više nije njen menadžer, već se vraća svojoj bivšoj menadžeki Hilary.

OSTAVI KOMENTAR