166
Cheryl Cole se boji samoće

Cheryl Cole se boji samoće

166
SHARE

Cheryl Cole, koja se nedavno razvela od engleske fudbalske zvezde Ashleya Colea, priznaje da se boji samoće. Britanska pevačica otkriva kako joj je razvod od nevernog Ashleya bio težak, ali je to ipak bila ispravna stvar koju je morala da uradi. “Potpuno je drugačiji osećaj kada si odjednom ponovo sam. Polako se oporavljam i dolazim sebi. Zastrašujuće je i uzbudljivo u isto vreme, ali u svakom slučaju razvod je jedina ispravna stvar koju smo mogli uraditi”, rekla je Cheryl za britanski The Mirror.

27-godišnja lepotica priznaje da ju je Cole u potpunosti izdao svojom neverom: “Definitivno se osećam izneverenom. Ali moram realno sagledati sve što se dogodilo i potruditi se da iste greške ne ponavljam u budućnosti”. Cheryl se u poslednje vreme povezuje sa učesnikom britanskog “Plesa sa Zvezdama”, Derekom Houghom kojeg spominje i u svojoj novoj knjizi “Kroz moje oči”.

3 KOMENTARA

  1. cheryl evo budi samnom biće ti super..osećala bi se super kada bi postala moja žena..ja bih ti bio veran i čuvao bih te i pazio.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.