197
Cheryl Cole : Rad na novoj tetovaži na leđima trajao dva dana!

Cheryl Cole : Rad na novoj tetovaži na leđima trajao dva dana!

197
SHARE

Cheryl Cole nedavno je šokirala javnost kada je pokazala novu, veliku tetovažu ruže na donjem delu leđa. Tetovaža je otkrivena kada je nastupala sa svojim koleginicama iz benda “Girls Aloud” na njihovoj turneji, a sada je otkriveno da je ona urađena još u januaru, i da je tetoviranje trajalo dva dana.

Tattoo umetnik Nikko Hurtado otkrio je na svom profilu na Twitteru da je on autor nove tetovaže i pohvalio je pevačicinu izdržljivost i to što je istrpela bol tokom tako dugog perioda.  “Upravo sam završio tetoviranje Cheryl Cole koje je trajalo dva dana zaredom. Zaista je izdržljiva. Jedva čekam da pokažem šta sam uradio”, napisao je on. Uprkos tome što je imao tako poznatog klijenda, Nikko je priznao da je čitav proces za njega bio veoma naporan i da su ga leđa jako bolela. Jasno je zašto je Cheryl izabrala upravo njega da joj uradi novu tetovažu, pošto je Nikko poznat kao veoma strastven umetnik koji razume šta njegovi klijenti žele od tetovaža. “Kada tetovirate nekoga, vi im zapravo pomažete da stvore jednu vizuelnu ličnost, nešto što će ih predstavljati”, izjavio je on. Imajući u vidu da je Cheryl otkrila da njena tetovaža još nije završena, jedva čekamo da vidimo šta će Nikko još uraditi.

Autor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. Iskreno, mislim da Cheryl ima dovoljno tetovažu i da je njena nova tetovaža na leđima dovoljno velika.Uopšte ne znam zašto se tetovira, mislim ona je meni prelepa i bez tetovaža. :)  

  2. tetovaža je po meni možda čak i prevelika ali ako tako ona hoće onda ok… i svaka joj čast što je istrpila bol ja bih jaukala da sam na njenom mjestu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.