Start Stars Hot News! Cheryl Cole provela dva sata na intenzivnoj i oseća se loše

Cheryl Cole provela dva sata na intenzivnoj i oseća se loše

SHARE

Cheryl Cole ne oseća se najbolje nakon što je provela dva sata na intenzivnoj njezi u privatnoj londonskoj bolnici Cromwell Hospital. Lepa je pevačica tamo odvedena kako bi se lečila od malarije koju je dobila za vreme boravka u Tanzaniji, prije tri nedelje. Nakon što je primljena u bolnicu Cromwell, Cheryl je poslata u bolnicu za tropske bolesti na londonskom Sveučilištu.

“Vrlo se loše oseća i lekari nisu želeli rizikovati. Kad su videli u kojem je stanju, najsigurnije je bilo otpremiti je na intenzivnu njegu. Sada je na najboljem mestu na kojem može biti te ima odlične stručnjake koji brinu o njoj”, izjavio je izvor za britanski Mirror. Pevačica je ovog vikenda kolabirala na snimanju i isprva joj je dijagnostikovana iscrpljenost. Prijatelji lepe Cheryl kažu kako joj se stanje naglo pogoršalo sledeći dan te se počela “znojiti i tresti”. Odvedena je u bolnicu gde su nalazi pokazali da boluje od malarije. Očekuje se da će u bolnici provesti nekoliko dana, a zatim se kod kuće opravljati par nedelja.

Liječnici kažu da je Cheryl došla u bolnicu na vrijeme te vjerojatno neće doći do ozbiljnijih nuspojava. Pjevačica je malariju dobila od ugriza komarca u Tanzaniji. Iako je sa sobom uzela tablete protiv te bolesti, neke su vrste virusa otporne na lijekove.

OSTAVI KOMENTAR