Start Stars Hot News! Cheryl Cole potrošila 50.000 dolara na veliku rođendansku žurku?

Cheryl Cole potrošila 50.000 dolara na veliku rođendansku žurku?

SHARE

cherylcole

Bivša članica žirija “X Factora” Cheryl Cole sutra će napuniti 30 godina, i navodno je isplanirala veliku žurku kojom će proslaviti svoj ulazak u četvrtu deceniju života.

Prema pisanju stranih medija, pevačica je potrošila preko 50.000 funti na rođendansku žurku, a najviše novca potrošeno je na avionske karte i smeštaj za njene prijatelje, pošto je za lokaciju slavlja izabrala Los Anđeles. Među zvanicama, koje su već na putu za L.A, između ostalih su i njene prijateljice i koleginice Nicola Roberts i Kimberley Walsh, i one s nestrpljenjem očekuju dvodnevni parti koji su organizovali Cheryl i njen dečko Tre Holloway.
“Cheryl je u proteklom periodu prošla kroz dosta toga, pa je stvarno ponosna što puni 30 godina. Ona je jedna od onih devojaka koje ne kukaju o svojim godinama, i umesto toga vidi priliku za slavlje”, rekao je izvor za list The Mirror i dodao: “Ona i Tre planiraju ovu žurku već dosta dugo. Želela je da počasti one koji su joj najbliži pa će im platiti avionske karte i smeštaj u hotelu sa pet zvezdica. Potom je isplanirala ceo vikend: hrana, kokteli, šampanjac i puno plesa. To je prilika da se svi malo opuste.”
Cheryl je u nedavnom intervjuu izjavila da jedva čeka svoj 30. rođendan i da smatra da su žene u tridesetima najlepše.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR