Start Stars Hot News! Cheryl Cole ponovo prevarena: Ashley spavao s tri žene dok se mirio...

Cheryl Cole ponovo prevarena: Ashley spavao s tri žene dok se mirio s njom

SHARE

Cheryl Cole navodno je već zažalila što se vratila bivšem suprugu Ashleyju. Lepa pevačica bila je jako povređena kad je čula da se fudbaler viđao sa tri žene u vreme kad se pokušavao pomiriti s njom.

Naime, britanskim medijima javile su se tri Ashleyjeve ljubavnice koje su bile s njim početkom meseca. 29-godišnja stjuardesa tvrdi da je provela noć s igračem Chelsea u vili na Beverli Hilsu pre nekoliko nedelja. “Bila je s Ashleyjem nekoliko puta, a poslednji je put bio pre par nedelja. Cheryl je tad bila jako ranjiva, a Ashley je u tome video priliku da mu se vrati”, rekao je izvor za Daily Mail. Stjuardesa navodno nije znala niti je mogla naslutiti da se slavni par tad pokušavao pomiriti i bila je zgrožena kad je to čula. “Žao joj je Cheryl”, tvrdi izvor.

Druga Ashleyjeva ljubavnica je manekenka za bikinije i Playboyjeva zečica s kojom se upoznao u Holivudu, Kayla Collins. Ona je navodno toliko ljuta zbog svega što se dogodilo da se pod svaku cenu želi suočiti sa Cheryl kako bi čula šta se dogodilo između nje i bivšeg supruga.

Identitet treće ljubavnice se još ne zna, ali nema sumnje da će i to uskoro biti otkriveno. Sve tri žene navodno su kontaktirale poznatog PR stručnjaka Maxa Clifforda kako bi im pomogao da objave svoje priče. Cheryl se još uvek nije oglasila, jer u Los Anđelesu radi na svom novom albumu. Pevačica je nedavno kupila novi stan u Los Anđelesu koji je platila tri miliona funti. Dvosoban stan prilično je velik, ali nije poznato hoće li Ashley tamo živeti s njom.

OSTAVI KOMENTAR