1100
Cheryl Cole ponovo prevarena: Ashley spavao s tri žene dok se mirio...

Cheryl Cole ponovo prevarena: Ashley spavao s tri žene dok se mirio s njom

1100
SHARE

Cheryl Cole navodno je već zažalila što se vratila bivšem suprugu Ashleyju. Lepa pevačica bila je jako povređena kad je čula da se fudbaler viđao sa tri žene u vreme kad se pokušavao pomiriti s njom.

Naime, britanskim medijima javile su se tri Ashleyjeve ljubavnice koje su bile s njim početkom meseca. 29-godišnja stjuardesa tvrdi da je provela noć s igračem Chelsea u vili na Beverli Hilsu pre nekoliko nedelja. “Bila je s Ashleyjem nekoliko puta, a poslednji je put bio pre par nedelja. Cheryl je tad bila jako ranjiva, a Ashley je u tome video priliku da mu se vrati”, rekao je izvor za Daily Mail. Stjuardesa navodno nije znala niti je mogla naslutiti da se slavni par tad pokušavao pomiriti i bila je zgrožena kad je to čula. “Žao joj je Cheryl”, tvrdi izvor.

Druga Ashleyjeva ljubavnica je manekenka za bikinije i Playboyjeva zečica s kojom se upoznao u Holivudu, Kayla Collins. Ona je navodno toliko ljuta zbog svega što se dogodilo da se pod svaku cenu želi suočiti sa Cheryl kako bi čula šta se dogodilo između nje i bivšeg supruga.

Identitet treće ljubavnice se još ne zna, ali nema sumnje da će i to uskoro biti otkriveno. Sve tri žene navodno su kontaktirale poznatog PR stručnjaka Maxa Clifforda kako bi im pomogao da objave svoje priče. Cheryl se još uvek nije oglasila, jer u Los Anđelesu radi na svom novom albumu. Pevačica je nedavno kupila novi stan u Los Anđelesu koji je platila tri miliona funti. Dvosoban stan prilično je velik, ali nije poznato hoće li Ashley tamo živeti s njom.

13 KOMENTARA

  1. Nije joj pametno ovo što radi! Vuk dlaku menja,ali ćud nikada! Žalim Šeril,što toliko voli jednu budalu koja je željna samo avantura,a ne ljubavi :(

  2. nije normalna….kako moze da se vrati coveku koji jedno 100 puta prevario……………….. strasno……………………………..!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.