Start Stars Hot News! Cheryl Cole podržala Kim Kardashian: Mislim da si neverovatno lepa!

Cheryl Cole podržala Kim Kardashian: Mislim da si neverovatno lepa!

SHARE

cheryl

Kim Kardashian susrela sa sa mnoštvom negativnih komentara tokom svoje trudnoće, ali i glasinama o raskidu sa Kanyeom Westom, tako da joj verovatno prija kada joj neko uputi reči podrške, kao što je to uradila Cheryl Cole.

Pevačica je naime poslala preslatku poruku putem Twittera rijaliti zvezdi pre dva dana, pohvalivši i njenu spoljašnju i unutrašnju lepotu. “Draga Kim, pozdrav prelepa damo! Samo sam želela da ti pošaljem tweet da bih ti rekla da mislim da si neverovatno lepa i unutra i spolja… Mogu samo da zamislim koliko je teško kada su trudnica i kada te pogađaju neke svakodnevne kritike koje dobijaš”, napisala je Cheryl i dodala: “Divim se tvojoj istrajnosti i šaljem ti najlepše želje tokom ostatka trudnoće.”
Izgleda da se Kim veoma oduševila ovom porukom pošto joj je ubrzo odgovorila: “Cheryl, tvoja poruka me je zaista dirnula. Hvala ti mnogo na podršci i pozitivnosti! Važno je da se žene osećaju samopouzdano i mirno tokom ovog divnog perioda. Tvoj preslatki tweet stavio mi je osmeh na lice!” Izgleda da smo prisustvovali stvaranju jednog velikog celebrity prijateljstva!

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR