Start Stars Hot News! Cheryl Cole počinje da radi na novom albumu: “Vraćam se svojoj prvoj...

Cheryl Cole počinje da radi na novom albumu: “Vraćam se svojoj prvoj ljubavi”

SHARE

cheryl

Dok je većini leto tek počelo, za Cheryl Cole odmor je završen. Lepa pevačica izgleda da se vratila u studio kako bi radila na novim pesmama, samo nekoliko meseci otkad je objavljeno da se njen bend Girls Aloud definitivno raspao.

Cheryl, koja je prošlog vikenda proslavila svoj 30. rođendan, uživala e u odmoru nakon što je u martu objavila da su ona i ostatak devojaka iz Girls Aloud odlučile da krenu svaka svojim putem nakon deset godina postojanja. Cheryl je bila u sred promocije svog trećeg i poslednjeg albuma “A Million Lights” prošle godine kada je planove za solo karijeru stavila na pauzu kako bi ponovo zapevala sa Girls Aloud na njihovoj turneji povodom deset godina postojanja, ali izgleda da je spremna da ponovo krene sa samostalnim albumom i novim pesmama. Ona je na Twitteru objavila fotografiju mikrofona iz muzičkog studija uz komentar: “Vraćam se svojoj prvoj pravoj ljubavi”, nagovestivši fanovima da će uskoro da čuju njene nove pesme.

ccole

Bivša članica žirija šoua X Factor postigla je značajan uspeh albumima “3 Words” i “Messy Little Raindrops”, i brojnim singlovima. Nema sumnje da će joj rad na novom materijalu pomoći da zaboravi na nedavni incident kada se posvađala sa jednom novinarkom pošto su objavljene netačne informacije o proslavi njenog 30. rođendana u Las Vegasu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR