Start Stars Hot News! Cheryl Cole: Osećam se sjajno zahvaljujući popularnoj dijeti

Cheryl Cole: Osećam se sjajno zahvaljujući popularnoj dijeti

SHARE

Popularna pevačica, poznata i kao prevarena supruga fudbalera Ashleyja Colea, kaže kako se oseća sjajno od kada je na dijeti koja način prehrane diktira zavisno od krvne grupe osobe. Toj su se dijeti podvrgli mnogi slavni, na primer, Sir Cliff Richard, model Miranda Kerr i Martine McCutcheon.

O tanašnoj figuri Cheryl Cole, pevačice iz benda Girls Aloud, mediji su puno pisali nagađajući da je kilograme izgubila tugujući posle prekida s Ashleyjem. No, pevačica te insinuacije pobija sa smeškom i naglašava kako je za njenu vitku figuru zaslužna dijeta Eat Right 4 Your Type.

“Mama mi je nedavno pričala o toj dijeti. Isprva sam mislila da je to totalna glupost, ali sada sam sto posto uverena da funkcioniše. Nije stvar samo u tome da mi je linija lepša, već se puno bolje osećam i imam puno više energije. Jedem puno kvalitetnije i stvarno se brinem što konzumiram”, kaže Cheryl.

“Jedino mi je jako teško bez šećera, to jednostavno ne mogu. Mislim da imam nekakav poremećaj što se nivoa šećera tiče, ponekad se osećam kao da ću poludeti ako ne pojedem nekoliko kockica čokolade. Tako da se slatkog nikako ne mogu potpuno odreći, sigurno ću sebi priuštiti tu i tamo pokoji kolač”, kaže pevačica.

OSTAVI KOMENTAR