521
Cheryl Cole: “Moji prijatelji me najlakše prepoznaju u trenerci”

Cheryl Cole: “Moji prijatelji me najlakše prepoznaju u trenerci”

521
SHARE

null

Cheryl smo navikli da viđamo u glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, ali pevačica otkriva kako najviše voli opuštene kombinacije.

Ona kaže kako je počela da izlazi bez grama šminke na sebi a otkriva i šta najviše voli da nosi: “Ništa ne volim toliko kao moju pidžamu”, otkriva Cheryl u razgovoru za Fabulous. “Poznata sam po tome što ustanem iz kreveta, odem da se istuširam i ponovo uskočim u pidžamu. Mojim prijateljima najprepoznatljivija sam u trenerci. Oni mi kažu ‘Evo nje opet.'” Kao i neke druge slavne devojke, poput Jennifer Lawrence i Cheryl voli da se opušta uz dogodovštine porodice Kardashian. “Volim da gledam gluposti na televiziji, tokšoue ili Keeping Up With the Kardashians. Sve što što me sprečava da mislim na svoj stres.”

FOTO: FAME
IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Dragi posetioci Brava,
    Mi LYM-ni hejteri pravimo Antistranicu posvecena LYM.Ako neko zeli da nam pomogne da se napravi stranica,neka glasa,na bilo kojem postu.Treba nam 70 glasova da bi smo je napravili do 21. januara 2013.U ovoj stranici cekace vas zabavne igre i kvizovi koje posebno prirpremam,a kao bonus,videcete sve Blamove LYM!Glasate tako sto napisete:
    “Glasam za antifan stranuicu LYM!!!”
    Pozz od Adminke @I hate LoveYouMiley!! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.