164
Cheryl Cole misli da se ugojila tokom praznika

Cheryl Cole misli da se ugojila tokom praznika

164
SHARE

Iako joj na telu zavide žene širom sveta, Cheryl Cole nije zadovoljna svojim telom i misli da se ugojila tokom proteklih praznika.

Iako se višak kilograma ne vidi an njenom telu, Cheryl je nezadovoljna jer su joj mišići na stomaku nestali i više nema prepoznatljivi six-pack. “Cheryl izgleda sjajno, ali misli da se njen stomak malo opustio tokom praznika. Ona nije prestroga prema sebi, ali je izgubila definiciju na stomačnim mišićima”, otkrio je izvor za magazin Closer i dodao: “Ona krivi svog dečka za to, jer zbog njega manje vežba i često sa njim jede čokoladu, keks i slatka energetska pića.” Zbog toga je pevačica usvojila stroži režim vežbanja i svakodnevno vežba dva sata, tokom kojih uradi 300 trbušnjaka, jer joj je to pomoglo da učvrsti stomak ranije.

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. @loveyoumiley slazem se …… 300 trbusnjaka nije ona normalna u ostalom mnogo me nervira stalno prica neke gluposti cura je skroz bezveze

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Justin bieber,evenasence,nightwish,rolling stones, the beatles,rainbow,metallica,nirvana,avril lavigne, the eagles.

    Ona nije sva svoja

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.