167
Cheryl Cole: “Još uvek verujem u pravu ljubav”

Cheryl Cole: “Još uvek verujem u pravu ljubav”

167
SHARE

Cheryl do sad nije imala previše sreće kad je ljubav u pitanju, ali i pored toga je uverena da će jednog dana pronaći pravog momka za sebe.

null

Govoreći za Sunday Mirror, Chezza je rekla: “Nisam prestala da verujem u brak samo zbog svega kroz šta sam prošla. I dalje verujem u ono što on predstavlja. Nadam se da me čeka kraj kao u bajci, ali ko to zna?”

null

28-godišnja lepotica kaže i kako je definitivno srećnija sad kad može da se u potpunosti posveti muzici. “Biti sudija u X Factoru i istovremeno snimati album bilo je ludo. To su dva jako zahtevna posla. Dobro je što ovog puta ne mora da se raštrkam na sve strane.”

7 KOMENTARA

  1. Da li se meni cini….ili ste sada poceli da smarate i sa Cheryl Cole…..obozavam je,ali stvarno…od svih vesti koje pisete u zadnjih mesec dana,bar 60% je o Bieberu,1D-u i sada Cheryl…..

    Na primer…mogu da se kladim da cete se setiti da napisete da sutra izlazi ”Believe” od Justina…a necete se setiti da 20-og izlazi novi album Linkin Parka,a 22-og Maroon 5 takodje izdaje novi album….

  2. Kroz sta je sve ona prosla stvarno je strasno(malarija,muz je varao,sve one kritike) ,ona je mnogo jaka i dalje nastavlja i veruje!!! <3 Chezza <3

  3. WooW, blago njoj, ja sam izgubila vjeru u ljubav, prijatelje, sreću, život …. ccccccccccccc… GO CHERYL!!! lol :) :D 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.