173
Cheryl Cole: Jedva čekam 30. rođendan, napraviću četiri žurke!

Cheryl Cole: Jedva čekam 30. rođendan, napraviću četiri žurke!

173
SHARE

cheryl

Cheryl Cole važi za jednu od najlepših žena na svetu, ali ona smatra da njeno vreme tek dolazi, te da su žene najlepše kada napune 30 godina.

Nakon burnih dvadesetih godina, kada je prošla kroz neprijatan razvod od fudbalera Ashleyja Colea i obolela od malarije, nije ni čudo što se pevačica raduje novom periodu u svom životu i ulasku u četvrtu deceniju. “Znala sam da će to biti tako jer sam se uvek divila ženama u tridesetim godinama i smatrama da su to žene koje su najlepšem, najseksepilnijem i najsamopouzdanijem periodu života”, rekla je Cheryl za magazin Notebook i dodala: “Takva ja želim da budem, a sada se taj datum bliži. Super, sada mogu da se opustim”, našalila se ona.
Pevačica koja će 30. juna napuniti 30 godina, najavila je da će napraviti čak tri ili četiri žurke kako bi obeležila taj važan datum.

5997266_spl542339_001

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Hhahaha,pa naravno da ce reci da njeno vreme tek dolazi i da su to najbolje godine,pokusava da se utesi jer je skontala da je postala matora ;) .

  2. Ne budali! To jeste istina u tim godinama zene su najzrelije i najmudrije i potpuno se slazem sa njom. Ako ona tako smatra neka proslavi i 100 puta taj rodjus to je njeno misljenje i ona tako smatra. Ona je zaista prelepa i izleda kao da ima 24/25 god.
    Cheryl <3333333

  3. ona je prelijepa i uopste ne izgleda da ce joj tridesete
    pa i ja smatram da su ove pjevačice starije ljepše i zgodnije a ona ce biti jedna od njih uskoro

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.