295
Cheryl Cole iznervirala fanove astronomskim cenama karata za svoj koncert

Cheryl Cole iznervirala fanove astronomskim cenama karata za svoj koncert

295
SHARE

Cheryl uskoro kreće na svoju prvu solo turneju, a ukoliko želite da je upoznate, za to je potrebno platiti čak 450 evra.

null

Za taj novac, obožavaoci dobijaju kartu za koncert i zajedničku fotografiju s Cheryl, koju će ona potpisati u bekstejdžu. Međutim, niko nije oduševljen ovakvom ponudom, pa su fanovi ostavljali poruke poput: “450 evra za Meet & Greet s Cheryl Cole! Posle one katastrofe na kraljičinom jubileju, ne bih platio ni 4.5 evra!” ili “Nijedna ličnost nije toliko posebna da treba platiti susret s njom.”

[youtube ixdcR1lE55g]

Cheryl se osim toga bori sa kritikom da je zvučala užasno na svoja dva poslednja nastupa, a ona je o tome govorila za britanski Radio 1. “Znam da nisam Mariah Carey ali mislim da su emocije u pesmi ono najbitnije. Moj novi album napravljen je tako da zabavi. Porasla sam kao osoba i izvođač. Možete to čuti u mojoj muzici. Osećam se kao nova osoba. Otporna sam na metke.”

23 KOMENTARA

  1. Ne morate da se brinete…ionako nece dolaziti blizu nas…xD

    Vredi upoznati je i volim njenu muziku….ali 450 eura ne bi platio ni Boga da upoznam….xD

  2. Pa sad ga je pretjerala!Iskreno veoma mi je draga osoba i pjevačica, i veoma je talentovana!Al’ to je previše!Kad vidiš, kako djeca umiru po svijetu!!!Stvarno sam zaprepaštena, s’ovim što sam sad pročitala!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.