Start Stars Hot News! Cheryl Cole: Izgledam užasno dok vežbam

Cheryl Cole: Izgledam užasno dok vežbam

SHARE

Cheryl Cole važi za jednu od najzgodnijih zvezda i nema sumnje da postoji mnogo devojaka koje bi volele da saznaju tajnu njene zavidne figure, ali pevačica kaže da nema želju da napravi fitnes video u kojoj će otkriti vežbe kojima je uspela da postigne sjajan izgled.

Bivša pevačica grupe “Girls Aloud” otkrila je da neće poći putem mnogih svojih koleginica koje su objavile DVD sa vežbama jer ne izgleda sjajno kada vežba. Uprkos tome što se pokazalo da to može da bude veoma unosan poslovni potez, Cheryl kaže da će ipak da sakrije svoje fitnes tajne od javnosti.
“Izgledam užasno kada vežbam. Kosa mi je čupava i pocrvenim u licu. To nije lep prizor i nije nešto što biste voleli da vidite na ekranu”, rekla je Cheryl kroz smeh. Cheryl trenutno pravi pauzu nakon brojnih obaveza koje je imala u prethodnih godinu dana. Posle veoma uspešne povratničke turneje sa Girls Aloud, koju kaže da će pamtiti celog života, sada uživa u zasluženom odmoru.
“Bilo je veoma posebno, kraj jednog značajnog perioda. Samo nas pet zna kakav je osećaj biti u grupi toliko dugo i to je bila jedna neverovatna vožnja, koja je završena na svom vrhuncu i biće pamćena po sjajnoj pop muzici koju smo zajedno napravile”, rekla je pevačica koja će u junu napuniti 30 godina. Ona je otkrila i da planira da objavi još jedan singl sa aktuelnog albuma i da nije odustala od muzike.
“Uzbudljivo je to što trenutno nemam nikakve planove. Muzika je moj život, muzika je moja strast i moja prva ljubav tako da će uvek biti deo onoga što radim, ali trenutno neću ništa da planiram.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR