Start Stars Hot News! Cheryl Cole i Tre Holloway pred raskidom? “Veza na daljinu im sve...

Cheryl Cole i Tre Holloway pred raskidom? “Veza na daljinu im sve teže pada”

SHARE

cheryl tre

Cheryl Cole i Tre Holloway navodno su pred raskidom, pošto izvori tvrde da je pevačica spremna da zasnuje porodicu, dok Tre odbija da se preseli u Veliku Britaniju.

Prema pisanju lista Daily Star, Cheryl je odustala od planova da se probije na američku muzičku scenu i spremna je da svoju karijeru vrati u Britaniju, dok je njen dečko uspeo da napreduje u svom poslu u Los Anđelesu.
“Cheryl je odustala od Amerike nakon nekoliko razočaravajućih sastanaka u Los Anđelesu. Jasno je poručila Treu da ne može za stalno da se naseli u L.A.-u i molila ga je da se vrati sa njom u Britaniju. Dosadila su joj stalna putovanja i veza na daljinu”, rekao je izvor i dodao: “Ona voli Trea i idealno bi bilo kada bi se on preselio u Englesku gde bi mogli da zasnuju porodicu, ali postaje očigledno da se to neće desiti.”
Naime, izvor objašnjava da pevačicin dečko trenutno ne želi da se vrati pošto se plaši da bi to moglo da ugrozi njegovu karijeru. “Tre je odbio da se preseli u Britaniju za stalno pošto mu dobro ide u Los Anđelesu. Dobio je priliku da radi sa nekim velikim američkim zvezdama kao i da radi koreografije za svetsku turneju, što je za njega odlična šansa. Kad god je u Britaniji, većinu vremena provodi kod Cheryl i uglavnom mu je dosadno i usamljen je jer nema mnogo prijatelja”, tvrdi izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR