334
Cheryl Cole dnevno konzumira samo kutiju cigareta i sok od limuna

Cheryl Cole dnevno konzumira samo kutiju cigareta i sok od limuna

334
SHARE

Iako je mnogi smatraju prelepom, Cheryl Cole je prilično nesigurna kada je njen izgled u pitanju. Pevačica strogo pazi na liniju i stalno je na rigoroznim dijetama, tvrdi Craig Balkam, koji je s njom radio uoči pojavljivanja u šou “X Factor”.

Cheryl se diže pre zore kako bi u teretanu stigla u 5 sati ujutro, kada nikoga nema, jer ne želi da je neko fotografiše kada tamo odlazi.

Pevačica takođe jako pazi na ishranu, ali se ne hrani zdravo, već pokušava potpuno da izbegava hranu. Jedno je vreme jako puno pušila, po celu kutiju na dan, a uz to ne bi ništa jela, već bi konzumirala samo sok od limuna uz dodatak javorovog sirupa. “Kada se treba pojaviti na nekom javnom događaju, ili čak i kada samo negde izlazi, obavezno joj dolaze stilisti, šminkeri i frizer kako bi je sredili”, dodaje Craig.

7 KOMENTARA

  1. bolesno…razbolece se…
    pogotovo jer joj je imunitet oslabio posle malarije, mesto da ga jaca, ona ga samo slabi…ne vidim kako joj cigarete pomazu, kao ni to sto ne jede o_O

  2. Ovo je glupo!Ja shvatam da je to showbiz i da tamo ako imas malo guzice da si debela krava, ali ovo je glupo, steti svom zdravlju i nije nimalo privlacno biti kostur.Kada ce to ljudi vec jednom shvatiti??Ja bih sve njih koje se izgladnjuju usranom motkom istukla!Ima zdravijih nacina da se bude vitak a ujedno zdrav.Treba jesti umjereno i jesti svu vrstu hrane, ali pomalo, ali i vjezbati, kretati se.A ne kao nedokazne zene koje misle da ce izgledom neuhranjenosti biti lijepe!Nece, jer ce im otici i koza, nokti, kosa, jer nemaju dovoljno vitamina.Kao sto rekoh treba njih istuci i to usranom motkom!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.