448
Cheryl Cole: Blamiranje pred Beyonce

Cheryl Cole: Blamiranje pred Beyonce

448
SHARE

null

Cheryl Cole spada među velike muzičke zvezde ali ipak priznaje kako se totalno pogubila nakon što se licem u lice srela sa Beyonce. 29-godišnja Cheryl priznala je kako obožava najslavniju članicu grupe “Destiny’s Child” pa jednostavno nije mogla da se kontroliše kad ju je upoznala.

“Volim način na koji Beyonce osnažuje sve žene”, rekla je Cheryl novinarima. Oduvek se ugledam na nju a u ‘Destiny’s Child’ ona mi je bila omiljena. “Srela sam je samo jednom, ali to je OK – taj jedan put mi je dovoljan. Potpuno sam se osramotila – sigurna sam kako ona i ne želi više da me vidi!” Britanska pevačica otkrila je samo da se njihov susret desio u bekstejdžu “X Factora” ali nije htela da ulazi u detalje.

IZVOR: Life Content

17 KOMENTARA

  1. kako ste tako nekulturni i nevaspitani,kako mozete da pricate takve bljuvotine i takve reci da izgovarate.Ako vas ne zanima ovo, sta onda komentarisete…!!!! :PpP Dosadno vam je, nemate druga posla,pa ste ovde dosli da pricate svakakve gluposti..!!!! Ako nemate sta pametno da kazete,ne moj ni da kom…!

  2. Sarice, ti malo ne znaš da pišeš, si provalila to? I da, psovke su deo srpskog rečnika, to što si ti uzvišena dama, neka lepojka, to je drugo…i da, dosadno nam je pa smo došle da se zajebavamo ovde xD

  3. Pa ako ne znam da pisem,doji pa me nauci,mozda od tebe nesto i naucim.:D I da,ja i jesam dama za razliku od tebe! Ako je tebi dosadno u 21 veku,devojko leci se…! :* Sto se tice zadnjeg kom,ovako bih odg. Ja ne umisljam da sam PAMETNA,vec znam da jesam…! A u stvari sam i glupa,sto se raspravljam ovde sa vama,nebitnim osobama.xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.